Verhuisfirma Offertes

  • meubelbewaring

Meubelbewaring in Limburg


CityStore self-storage
City-Store in Limburg is de commerciële benaming voor meubelbewaring & self-storage van de verhuisfirma R. LOUIS Bvba..
Zonhoven en omstreken
D.A.C. Verhuizingen
Wilt u voor even of voor een langere termijn uw meubels of andere kostbare spullen opslaan in Hasselt of omgeving? Huur dan een opslagruimte voor meubelopslag of een container bij Verhuizingen DAC. Dan bent u gerust, want uw bezittingen zitten veilig weggeborgen. In verwarmde, geventileerde en be..
Hasselt en omstreken
HOEKS VERHUIZINGEN
Bent u op zoek naar opslagruimte om te huren? Hoeks Verhuizingen maakt tijdelijke opslag van uw meubelen in optimale omstandigheden. In onze verwarmde meubelbewaring kan u alles opslaan van meubilair tot computers. ..
Lommel en omstreken
Knevels Rudi bvba
Wij zijn ruim 15 jaar actief in de verhuissector en hebben in die periode heel wat meubels en huisraad naar hun nieuwe bestemming overgebracht. ..
Neerpelt en omstreken
Skwer Self Storage NV
..
Houthalen-Helchteren en omstreken
LOUIS Verhuizingen *****
De meubelen waarmee u nog geen weg weet, zijn welkom in het magazijn van Verhuizingen Louis. Speciaal ingericht voor de beste meubelbewaring. Twee mogelijkheden voor de opslag van uw meubelen - verhuiscontainers of selfstorage ..
Zonhoven en omstreken
All-Inn Self Storage
Extra opslagruimte creëert extra mogelijkheden, zowel voor bedrijven als voor particulieren. De opslagboxen van All-Inn selfstorage zijn hiervoor de ideale oplossing. Deze zijn zowel voor korte (1 week) als voor lange periode (permanent) te huur...
Genk en omstreken
Intrust Box Rentals
InTrust Box biedt u de ideale oplossing in Self Storage aan. U kan uw ruimte 7 dagen op 7 beheren op een centraal gelegen locatie in Limburg, vlakbij het centrum van Hasselt (Corda Campus)...
Hasselt en omstreken
Vrancken / Lucien
Verhuisfirma Vrancken beschikt over een eigen, beveiligde opslagruimte voor meubelbewaring. Deze ruimte is opgedeeld in aparte opslagplaatsen – boxen van ongeveer 20 m³ – waar u uw meubels kan opslaan. ..
Hasselt en omstreken


Verhuisfirma Offertes