Verhuisfirma Offertes

All-Inn Self Storage

Extra opslagruimte creëert extra mogelijkheden, zowel voor bedrijven als voor particulieren. De opslagboxen van All-Inn selfstorage zijn hiervoor de ideale oplossing. Deze zijn zowel voor korte (1 week) als voor lange periode (permanent) te huur.

Ons gebouw in Genk (Limburg) wordt beveiligd en ingericht met allemaal aparte, afsluitbare opslagruimtes van 1 m² tot 50 m², alleen maar toegankelijk met uw persoonlijke code.

Van meubelopslag tot magazijnruimte, bij All-Inn self storage kunt u steeds terecht!Verhuiswagen huren

Om uw goederen op een optimale manier te kunnen transporteren, bieden wij onze klanten tegen economische prijzen de huur van onze verhuiswagens en bestelwagen aan. Ook als u geen opslagruimte bij ons huurt.Inpakmateriaal

In onze vestiging worden verschillende artikelen te koop aangeboden om uw goederen te beschermen tijdens transport of bij de stockage. Wanneer u grotere hoeveelheden wenst, vraagt u best even op voorhand de voorraad na.

Specialisaties van All-Inn Self Storage

 


7 commentaren

Bjorn Anthoon - 2 maanden geleden
Duidelijke afspraken en geen verborgen kosten . Ideaal alternatief voor bekende vuurtoren opslagketen
stefan dehandschutter - 10 maanden geleden
Superservice...uitstekende opslagboxen..alles tip top in orde...een dikke pluim voor het team
Annemie Vandormael - een jaar geleden
the place 2B
Erik Booten - 7 maanden geleden
Wij Huren nu al een 9 tal jaren bij All Inn service een magazijn twee maal per jaar een uitbreiding met een extra magazijn alles pico bello in orde service een 9.5 op 10 alles met de glimlach ooit mijn code vergeten...midden in de nacht even bellen en ik kon binnen...super service elk nieuwe jaar een presentje als je een extra ruimte nodig hebben ...één adres All Inn Service in Genk
Cecile Schrijen - een jaar geleden
Twee huishoudens werden 1. Alles dubbel en wat doe je dan? Per toeval kwamen we uit bij All-in en mijn spulletjes verdwenen er tijdelijk in opslag. Twee jaar later werden 2 boxen samengevoegd tot één zonder dat we naar daar moesten voor het papierwerk. Snelle service en goede communicatie via mail. Bedankt dames. Ik ben alvast een tevreden klant.
RAf Vanreppelen - 7 maanden geleden
Ze zijn altijd super correct! Aangezien ik heel veel op de baan ben en er niet altijd iemand op kantoor is om de leveringen aan te nemen laat ik deze daar leveren. Zij nemen aan, zetten het in de unit en sturen mij een mail dat er x-aantal dozen geleverd zijn. Perfect toch? Zeker de 5 sterren waard!
J Quenis - een jaar geleden
Top firma voor opslagruimtes! Zeer verzorgd en goed beveiligd gebouw. Boxen van heel klein tot zeer groot. Supervriendelijke medewerkers die met je meedenken, altijd bereid zijn om info te geven en om zelfs een levering of leverancier te ontvangen/begeleiden. Dat is een unieke service die bekende ketens niet bieden. Dit is een kleinschalig familiebedrijf en dat uit zich in een persoonlijke aanpak. Je kunt ook een bestelwagen huren, vergaderzaal huren, dozen kopen, oud papier/karton en plastic laten recycleren enz. enz. Echte aanrader voor zowel particulier als pro!!

Adres:
Slingerweg 52, 3600 Genk, België
Tel:089 50 00 11
Openingsuren:
Maandag: 9:00 AM - 5:30 PM
Dinsdag: 9:00 AM - 5:30 PM
Woensdag: 9:00 AM - 5:30 PM
Donderdag: 9:00 AM - 5:30 PM
Vrijdag: 9:00 AM - 5:30 PM
Zaterdag: 9:00 AM - 12:00 PM
Zondag: Gesloten

Verhuisfirma Offertes