Verhuisfirma Offertes

  • meubelbewaring

meubelopslag - meubelbewaring - stockage

Als u uw huidige woning moet leeg maken terwijl de nieuwe woning nog niet klaar is, of als u uw volledige inboedel niet kan meenemen naar uw nieuwe huis, of als u gaat samenwonen en alles dubbel hebt, maar toch niet alles al wil verkopen, of als u tijdelijk in het buitenland gaat wonen dan kan u uw inboedel professioneel laten stockeren.

Je kunt ervoor kiezen je spullen professioneel te laten opslaan door je verhuisfirma, maar het is ook mogelijk dat je alles zelf opslaat in speciaal geconditioneerde en beveiligde opslagruimten.

Opslagruimte bedrijven beschikken vaak over grote opslagdepots die elektronisch zijn beveiligd. Uw spullen kunnen worden opgeslagen in volledig klimaat gecontroleerde kisten- of containerloodsen. Deze opslagdepots bieden al gauw plaats aan vele duizenden opslagkisten en containers. Neem contact op met een bedrijf bij jou in de buurt en informeer naar de mogelijkheden.

Er bestaan verschillende mogelijkheden: u kan kiezen voor stockage in houten kisten, of containers, of voor een speciaal geconditioneerde en beveiligde ruimte en voor selfstorage units, waar u steeds binnen en buiten kan. Hieronder vindt u een lijst van bedrijven die een meubelbewaring voorzien.

Kies volgens locatie


Verhuisfirma Offertes