Over verhuisfirmasoverzicht.be

Verhuisfirmasoverzicht is gelanceerd op 1 juli 2014 en is de snelst groeiende site voor de verhuissector. Sinds juli 2014 zijn de bezoekers bijna maandelijks verdubbeld en is deze site ondertussen al uitgegroeid tot één van de belangrijkste sites voor het vinden van informatie over een verhuisfirma.
 

Meer dan 500 verhuisfirma's uit Vlaanderen en het Brussels gewest staan genoteerd in ons overzicht. Weet u nog verhuisfirma's die er niet opstaan, dan kan u deze doorgeven via dit formulier.

Hebt u goede of slechte ervaringen met verhuisfirma's, plaats ze dan in Disqus op de pagina van de verhuisfirma. Wij houden rekening met uw ervaringen.

 

Wat maakt onze sites uniek

Onze sites zijn een combinatie van een gids én een offerte site.

 

Gids

Tegenwoordig zoeken veel mensen eerst online als ze informatie zoeken over een bedrijf. En negentig procent laat gevonden informatie meewegen bij hun keuze. Maar die informatie is vaak verouderd, incompleet of foutief, zo blijkt. Daarom zoeken we voor u zoveel mogelijk informatie op en controleren deze met de bedrijven. Elk bedrijf krijgt van ons een profiel pagina met informatie die we vonden op Google Maps, Google Business, Facebook, Youtube en hun eigen website.

We sorteren de bedrijven volgens specialisaties en locatie. U kan hen direct en rechtstreeks contacteren door te bellen, naar hun website of facebook pagina te gaan.

 

Offerte site

U kan ook uw offerte sturen via een formulier op de pagina van deze bedrijven. Als u de checkbox geselecteerd laat, sturen we deze ook naar onze partners, zo hoeft u dit maar éénmaal te verzenden en wij doen de rest voor u.


We werken met door ons geselecteerde partners uit Vlaanderen waarvan we weten dat ze goede kwaliteit aan een goede prijs leveren. Als u een offerte stuurt naar een bedrijf, versturen we deze ook naar maximum drie andere bedrijven die beantwoorden aan uw vraag. Zo hebt u naast uw originele offerte ook nog een offerte van drie andere bedrijven en kan u eventueel kiezen voor één van onze partners.

 

Over ons:

Verhuisfirmasoverzicht.be is onderdeel van OfferteAdviseur B.V. Stadsring 157 B 3817 BA Amersfoort Openingstijden: 9 -17 uur info(@)offerteadviseur.nl Kvk nummer: 69684596 Telefoonnummer 641773537 Dezelfde algemene voorwaarden en privacy policy gelden voor verhuisfirmasoverzicht.be. https://www.offerteadviseur.nl/over/algemene-voorwaarden/ https://www.offerteadviseur.nl/over/privacy/