Verhuisfirma Offertes

  • meubelbewaring

Meubelbewaring in West-Vlaanderen


CT- Liftservice Verhuizingen
U kan bij CT-Liftservice & Verhuizingen uit Blankenberge ook terecht om uw inboedel op een veilige manier te bewaren! Wij zijn immers ervaren in meubelbewaring en bieden ook heel flexibele formules, zowel qua ruimte als tijd. ..
Blankenberge en omstreken
DVH Vervoer Bvba
Wij zijn gespecialiseerd in het opruimen en bezemschoon opleveren van woningen, appartementen, magazijnen, (kraak) panden, magazijnen, schuren, enz. onze opruimdienst helpt u graag om in alle mogelijke ruimtes uw huis leeg te maken tot in de kleinste hoekjes en met zorg. De ontruiming en ..
Deerlijk en omstreken
Renier-Deforche ATFC bvba
Afzonderlijke meubelboxen of containers. Uw goederen worden opgeslagen in verwarmde en geventileerde ruimte voor onbeperkte duur. 4800M³ beschikbare opslagruimte. ..
Izegem en omstreken
Verhuizingen Couvreur bvba
Couvreur te Roeselare (West-Vlaanderen) uw partner in verhuizingen! Zowel regionaal, nationaal en internationaal (alle Europese landen)...
Roeselare en omstreken
Verhuizingen Vandycke
Wij komen uw meubels & dozen bij u ophalen en deze worden dan bij ons gestockeerd in afgesloten & verwarmde boxen. ..
Gistel en omstreken
W Vanderstraeten Verhaeghe
Alles wordt vakkundig geplastificeerd en in een meubelbox geladen. ..
Bissegem en omstreken
Castelein Vervoer
Opslagruimte voor elke behoefte Wij bieden een oplossing voor al uw opslagproblemen. U kunt kleine en grote opslagruimtes huren op korte en lange termijn, die dagelijks toegankelijk zijn met toegangsbadge of die minder flexibel toegankelijk zijn. Meubelbewaring in afgesloten containers..
Veurne en omstreken
Claude Lingier Vervoerbedrijf bvba
Meubelbewaring Onze stofvrije, verwarmde en geventileerde ruimtes zijn de ideale plaats om uw meubels tijdelijk in onder te brengen. Lingier verhuurt tijdelijke opslagruimte voor uw goederen. En dat onder flexibele condities. Ook als de periode langer duurt dan voorzien. Onze stofvri..
Diksmuide en omstreken
Shurgard Self-Storage Brugge
Shurgard Brugge biedt droge, schone en beveiligde opslagruimte in Belgiƫ. ..
Brugge en omstreken


Verhuisfirma Offertes