Verhuisfirma Offertes

DVH Vervoer Bvba

DVH Verhuizingen en liftservice staat voor kwaliteit! Uw verhuis gebeurd door specialisten en met het grootste respect voor uw goederen.


Particuliere verhuizingen

Wij komen met 2, 3 of 4 verhuizers, u zorgt ervoor dat enkele vrienden of familieleden aanwezig zijn om mee te helpen. Al uw huisraad is vooraf op een veilige manier door uzelf ingepakt in verhuisdozen, de kasten indien nodig gedemonteerd. Wij laden alles in de vrachtwagen en lossen alles op u nieuw adres.Liftservice

Met onze verhuislift kunnen we al uw goederen tot op de vijfde verdieping brengen. Snel en efficiént uw goederen naar boven of beneden brengen. Of het nu voor een hele inboedel is of voor een nieuwe vaatwas, zitbank, slaapkamer, enz.? Geen risico op schade aan uw traphal, en niet onnodig met zware dozen langs de trap sleuren.Meubelbewaring

Wij zijn gespecialiseerd in het opruimen en bezemschoon opleveren van woningen, appartementen, magazijnen, (kraak) panden, magazijnen, schuren, enz.

onze opruimdienst helpt u graag om in alle mogelijke ruimtes uw huis leeg te maken tot in de kleinste hoekjes en met zorg.

De ontruiming en opruiming van een woning na een overlijden, vertrek naar een serviceflat ,faillisement, enz. gaan gepaard met veel emoties. Daarom is het belangrijk  dat u kan vertrouwen op een expert dat discreet is met vakkundig personeel zodat u zich kan richten tot administratieve beslommeringen en praktische zaken afhankelijk van uw situatie.

Ons team kan u ook bijstaan na een onverwacht verblijf in het ziekenhuis of psychiatrie, er moet soms een ziekenhuisbed geplaatst worden en een doorgang voor rolstoel dat gaat meestal gepaard tot het verplaatsen van meubelen en verwijderen van tapijten.

Wij bieden de totaaloplossing voor het opruimen, ontruimen, leeg maken en bezemschoon opleveren van woningen tegen een eerlijke prijs zodat jullie snel kunnen overgaan tot verkoop of verhuur. Wij beschikken over vakkundig materiaal zodat wij snel en efficiént kunnen werken.

Wij maken een afspraak in de opruiming of ontruimen woning. Wij stellen gratis en vrijblijvend een offerte op waarin alle opdrachten en specifieke wensen zijn opgenomen.Opruiming Inboedel

Als verhuis firma hebben we al ruim 10 jaar ervaring in het verhuizen van inboedels en het leeg maken van woningen na sterfgeval of huurders die het huis of pand hebben verwaarloost. Ontruimingen van verwaarloosde woningen is onze specialiteit.Specialisaties van DVH Vervoer Bvba

 


3 commentaren

kinzy joye - een jaar geleden
Pieter Sijmons - een jaar geleden
Reeds 3x verhuisd met deze firma, steeds kwaliteitsvolle service.
Franky Van Hyfte - 2 jaren geleden

Adres:
Fabrieksstraat 26, 8540 Deerlijk, België
Tel:0495 53 01 07
Openingsuren:
Maandag: 8:00 AM - 9:00 PM
Dinsdag: 8:00 AM - 9:00 PM
Woensdag: 8:00 AM - 9:00 PM
Donderdag: 8:00 AM - 9:00 PM
Vrijdag: 8:00 AM - 9:00 PM
Zaterdag: 8:00 AM - 6:00 PM
Zondag: Gesloten

Verhuisfirma Offertes