Verhuisfirma Offertes

  • meubelbewaring

Meubelbewaring in Vlaams-Brabant


A.Socquet
Individueel verwarmde boxen. Containers van 7 tot 40 m3 ..
Wemmel en omstreken
Balza / Serge
De stockageplaats bevindt zich te Sint-Pieters-Leeuw, op 5 minuten van de Brusselse ring, afrit Anderlecht. Beschikkend over een optimale beveiliging is de stockageplaats 24u/24u onder bewaking. Een voorafgaand bezoek is mogelijk op afspraak, u kunt er vaststellen hoe wij uw persoonlijke ..
Sint-Pieters-Leeuw en omstreken
CQBox
Opslagruimte op maat voor particulieren en professionals..
Dilbeek en omstreken
Jim Droeven
Meubilair op een veilige plek! Gaat u verhuizen of laat u werken uitvoeren en wenst u uw spullen tijdelijk ergens op te slaan? Onze meubelbewaring in Brussel is de ideale oplossing! JIM DROEVEN - GARDE-MEUBLE Ze biedt u de mogelijkheid om uw meubilair en persoonlijke spullen kort ..
Overijse en omstreken
Uyttendaele Europese Verhuizingen
Uyttendaele Verhuizingen beschikt over een bijzonder ruime bewaarplaats voor opslag. Meubelen en andere bezittingen worden er gestockeerd in individuele, condensvrije, houten containers. Wij bieden opslagruimte te huur aan per container van 10, 13 of 20 m³. De meubelopslagplaats wordt verwar..
Aarschot en omstreken
Verheye Verhuizingen VOF
Voor al uw verhuizingen, transporten groot en klein in de regio's Tienen, Leuven, Diest, Landen. ..
Tienen en omstreken
Verhuizingen Groeninckx
De liftservice die verder is uitgebreid met meubelvervoer en verhuizingen..
Melsbroek en omstreken
Winnen vervoer en verhuizingen
Zoekt u een stofvrije opslagruimte voor uw meubelen en anderen goederen? Zoekt u een tijdelijke opslag van uw eigendommen als tussenoplossing bij een verhuis? Vertrekt u voor langere tijd naar het buitenland? Dan kunt u uw meubilair bij ons stockeren. ..
Zoutleeuw en omstreken
CALUVAN SELF STORAGE NV meubelbewaring en opslagruimte
Opslagruimte Binnen-units Self Storage Caluvan in Boortmeerbeek biedt extra opslagruimte en meubelbewaring aan in verwarmde, propere en vochtvrije opslag units met oppervlaktes tussen 1 m² en 80 m². Onze opslagruimtes in Boortmeerbeek zijn uitsluitend toegankelijk voor geregistreerd..
Boortmeerbeek en omstreken


Verhuisfirma Offertes