Verhuisfirma Offertes

  • meubelbewaring

Meubelbewaring in Antwerpen


ABC Verhuizers
ABC Verhuizers is een gloednieuwe verhuisfirma, met méér dan 20 jaar ervaring(!) in zowel particuliere als bedrijfsverhuizingen. Verhuisplanner, Paul Baeken, stond van 1990 tot 2008 aan het roer bij een verhuisfirma in Turnhout. Begin 2009 werd de zaak overgenomen en begon Paul een nieuwe zaak ..
Antwerpen en omstreken
Anthonissen Verhuizingen
Meubelbewaring: Korte of lange bewaring Bij verkoop of bouw van een huis worden niet steeds de juiste termijnen gerespecteerd en dreigt de klant vroegtijdig op straat te komen staan. U bent op zoek naar tijdelijke opslag van enkele of al uw bezittingen. Anthonissen beschikt over 3.500 m2 opsl..
Mortsel en omstreken
Antigoon
In combinatie met een verhuis, kunt u bij Antigoon verhuizingen ook kiezen voor meubelopslag aan het tarief van 1,5 EUR per 10m³ per dag. Hierbij worden uw meubelen zorgvuldig bewaard in een beveiligde, verzekerde en verwarmde ruimte in ons magazijn. ..
Ranst en omstreken
Antigoon Verhuizingen
In combinatie met een verhuis, is meubelopslag mogelijk aan het tarief van 1,5€ per 10m3 per dag. De opslag vindt plaats in beveiligde, verzekerde en verwarmde ruimtes in ons magazijn. ..
Deurne en omstreken
Magnus Movers
U wenst tijdelijk meubelen of iets anders op te slaan? U vertrekt naar het buitenland of u heeft een nalatenschap te beheren of mogelijk verbouwt u uw keuken... Welke reden ook, wij bewaren uw meubels en andere huisraad aan een voordelige tarief. (Opmerking: geen planten en ander organisc..
Wilrijk en omstreken
Waastrans
Wilt U uw goederen stockeren , dan zorgen wij voor de juiste opslagplaats. Waastrans bvba beschikt over opslagruimte van 1500 m2 voor opslag in rekken. ..
Bornem en omstreken
Baeken Verhuizingen - Verhuisfirma en Verhuur Opslagruimte
Opslagruimtes Nood aan een tijdelijke plaats voor meubelopslag, meubelbewaring of inboedelopslag? Wij verhuizen en verzorgen de opslag van uw meubelen en inboedel in een beveiligde en droge opslagruimte. Bijkomende ruimte genereren ligt bij de meeste mensen aan de basis om op zoek te gaan n..
Turnhout en omstreken
Opslag24.com
We verstrekken onze service over de regio?s Geel, Kasterlee, Herentals, Mol, Balen, Westerlo, Olen, Meerhout, Tessenderlo, Beringen, Leopoldsburg en Lommel...
Geel en omstreken
Opslag24.com
Uw veilige opslag. Wenst u een opslagruimte te huren in de regio van Geel? Zoek niet langer. Opslag24.com biedt u de oplossing. U kunt er uw voorwerpen reeds vanaf 1m2 veilig opbergen...
Geel en omstreken


Verhuisfirma Offertes