Verhuisfirma Offertes

ABC Verhuizers

ABC Verhuizers is een gloednieuwe verhuisfirma, met méér dan 20 jaar ervaring(!) in zowel particuliere als bedrijfsverhuizingen. Verhuisplanner, Paul Baeken, stond van 1990 tot 2008 aan het roer bij een verhuisfirma in Turnhout. Begin 2009 werd de zaak overgenomen en begon Paul een nieuwe zaak in Turnhout: CITY DESIGN. Paul Baeken weet dus perfect hoe je een verhuisbedrijf moet runnen en ook hoe er met nieuwe of kostbare spullen verhuisd dient te worden!

Verhuizingen

Onze verhuizers zijn bekwame mensen met véél ervaring en die vroeger reeds voor Paul Baeken in zijn toenmalige verhuisfirma gewerkt hebben. Of het nu gaat om een kleine verhuis, of een verhuis zelfs naar het buitenland, Paul Baeken verzorgt alle verhuizingen van A tot Z!

Meubelbewaring

Ook kan je onze verhuizers uw verhuis in onze opslag of meubelbewaring te Turnhout laten stockeren voor onbepaalde duur, tot bijvoorbeeld uw nieuwe woning of verbouwingen klaar zijn, dan kunt u terug met onze verhuizers naar uw nieuwe woning verhuizen.

Liftservice, ladderlift

Paul Baeken verzorgt met ABC Verhuizers ook alle liftwerken. Voor deze lift-service beschikt ABC Verhuizers over de nodige verhuisliften vanaf de 1ste tot de 14de verdieping, voor elke lift-service te Turnhout, Beerse, Merksplas, Vosselaar, Oud-Turnhout, Hoogstraten, Herentals, Geel, Zandhoven, Schilde, Malle of Antwerpen enzovoort,...

Kortom als je iets te verhuizen hebt naar de 1ste verdieping, of verhuis je naar de 14de verdieping, kan je dus rekenen op onze verschillende verhuisliften en onze prima lift-service!

Verhuismateriaal: verhuisdozen, inpakmateriaal, ...

Voor verhuisdozen, inpakmaterialen en alles wat verhuizingen te maken heeft, kan je bij uw verhuizer terecht. Wij zijn ook lid van de "erkende verhuizers" wat staat voor de beste prijs/kwaliteits verhouding.Liftservice

Hebt u nood aan alleen een verhuislift?
Geen probleem! Ook dan kan u terecht bij ABC Verhuizers!

Wij beschikken over ladderliften van de 1ste tot de 14de verdieping en deze kunnen gehuurd worden -onder begeleiding van onze professionele mensen- voor 1 uur of langer en dit aan een goedkoop tarief.

Onze lift-service kan overal, in heel het land!
In Turnhout of Oud-Turnhout, in Retie, Mol, Geel, Herentals, Beerse, Vosselaar, Malle, Schilde, Zandhoven, Antwerpen, enzovoort.Inpakmateriaal

Ook voor al je inpakmaterialen die je nodig hebt voor uw verhuis, kan je bij ABC Verhuizers terecht:

Verhuisdozen,
Kledingboxen,
Verhuisdekens,
Zijdepapier,
BubbelfolieSpeciale verhuis

ABC Verhuizers is een gespecialiseerde firma met vakkennis en know-how voor het demonteren en monteren van al uw meubelen, zowel antieke als moderne meubelen zijn geen enkel probleem voor het professionele verhuis-team!

Waterbedden, piano’s en vleugelpiano’s en ook brandkoffers zijn geen enkel probleem voor onze verhuizers.
Dankzij onze specifieke en speciale materialen die wij gebruiken voor het degelijk uitvoeren van uw verhuis, zijn deze vermelde "specialiteiten" geen enkel probleem voor onze verhuizers!

Omdat wij de leveringen van nieuwe meubelen voor City Design verzorgen, zijn wij het gewend om kasten van onder andere Interlübke, B&B, Molteni, Hülsta, Pastoe, enzovoort te demonteren, te monteren en zorgvuldig te vervoeren.

ABC Verhuizers staat garant voor kwaliteit en service en werkt met bekwame verhuizers met vakkennis!

Specialisaties van ABC Verhuizers

 


3 commentaren

lieve goossens - 2 maanden geleden
Uitstekende service en stielmannen !
Taxi Daniel Turnhout - een jaar geleden
Vekemans Benny Benedictus August - 3 jaren geleden
You

Adres:
Beyntellus 5, 2360 Antwerpen, België
Tel:014 41 41 81
Openingsuren:

Maandag: 9:00 AM - 6:00 PM
Dinsdag: 9:00 AM - 6:00 PM
Woensdag: 9:00 AM - 6:00 PM
Donderdag: 9:00 AM - 6:00 PM
Vrijdag: 9:00 AM - 6:00 PM
Zaterdag: 9:00 AM - 6:00 PM
Zondag: Gesloten


Verhuisfirma Offertes