Verhuisfirma Offertes

  • meubelbewaring

Meubelbewaring in Limburg


Multy Service - verhuizingen, verhuislift en meubelbewaring
Multy Service beschikt over een magazijn met vloerverwarming. Kan u niet zelf voor het transport zorgen dan worden de meubelen bij u afgehaald door ons gekwalificeerd personeel. Ze worden ingeladen in de vrachtwagen , en nadien gelost in onze meubelopslagplaats. De meubelen worden droog en warm b..
Sint-Truiden en omstreken
Bruynooghe / Erik
Verhuzingen EB heeft al 10 jaar evaring in verhuizingen en is een plek waar u een eerlijke prijs betaald en waar de service op de 1ste plaats staat. ..
Paal en omstreken
Verhuizingen Schreurs
Verhuizingen Schreurs is gespecialiseerd in verhuizingen, ladderliften, meubelbewaring, inpakmaterialen en verhuur van bestelwagens met chauffeur...
Hasselt en omstreken
AWT VERHUIZINGEN VERHUISLIFT MEUBELOPSLAG
AWT VERHUIZINGEN is dé firma bij uitstek als het gaat over kleine en grote verhuizingen. ..
Heusden-Zolder en omstreken
Coninx
Heeft u tijdelijk of voor een lange periode gebrek aan ruimte om uw meubels te stockeren?  Coninx Verhuur biedt u de mogelijkheid om uw goederen veilig en op een duurzame wijze te stockeren. Voordelen ondergrondse meubelbewaring•constante tempartuur van 15°Cogeen schade door kou..
Leopoldsburg en omstreken
DE BESTE VERHUIZER.BE N.V.
Wenst u voor een korte of langere termijn meubilair op te slaan dan kan u ook bij ons terecht. We stellen hiervoor afzonderlijk afgesloten opslagruimtes ter beschikking volledig op maat van uw behoefte. Deze zijn allen continue verwarmd en verlucht en bovendien afzonde..
Lummen en omstreken
Depot 33
Standaard opslagruimte voor alle vormen van opslag, incl opslag voor motor, fiets, magazijn, voorraad en of archieven. ..
Beringen en omstreken
Isb Nv
Verhuur van opsalgplaats-magazijnruimte van 370 m² tot 1500 m² Stalling van caravans, mobilhomes, boten, oldtimers, moto's ..
Leopoldsburg en omstreken
Selfstorage Hellings Bree NV
Self Storage Hellings Bree biedt een zeer flexibele oplossing voor al uw ruimtegebrek. Met 52 uiterst moderne opslagruimtes in meer dan 25 afmetingen. ..
Bree en omstreken