Verhuisfirma Offertes

Verhuizingen Schreurs

Verhuizingen Schreurs is gespecialiseerd in verhuizingen, ladderliften, meubelbewaring, inpakmaterialen en verhuur van bestelwagens met chauffeur.

Verhuizingen Schreurs verzorgt ook internationale verhuizingen. Onze lift service bestaat uit ladderwagens met personeel. Daarnaast bieden wij ook meubelbewaring, allerhande verhuismateriaal (verhuur/verkoop), kantoorverhuizing voor bedrijven, ...
 

Verhuizingen

Voor al uw wensen hebben wij de geschikte verhuisformule. Met of zonder ladderlift? Wenst u 2, 3 of 4 helpers? Onze ervaren verhuizers zorgen voor een vlekkeloze uitvoering.
 

ladderlift service

Snel en efficiënt uw goederen naar boven of beneden brengen?
Geen risico op schade aan uw traphal en niet onnodig zware lasten de trap op sleuren! Maak gebruik van onze quick-lift of mega-lift inclusief een ervaren verhuizer.

 

Specialisaties van Verhuizingen Schreurs

 


5 commentaren

Hellen Smeets - een week geleden
Nooit verhuizen met Schreurs!! Schandalige service: eerst komen ze met een te korte lift (hoewel verdieping duidelijk doorgegeven), waardoor ze moeten terugkeren om een langere lift te gaan halen. Geen probleem, behalve dat de tijd doorloopt! Gevolg: meer dan een half uur kostbare tijd verloren. Aan het eind beginnen ze nog te treuzelen, zodat ze zeker niet binnen de afgesproken 3 uur klaar geraken en we een uur moeten bij betalen. Bij het verhuizen werd bovendien niks ingepakt of beschermd. Gevolg: alles nat en vuil. De verhuizers gingen zo onvoorzichtig te werk dat enkele houten meubels beschadigd werden aan de poten, verschillende vazen en potjes zijn gesneuveld (hoewel alles goed ingepakt) én de wasmachine stuk gegaan is. Vooral dit laatste is een kostelijke zaak, maar je moet de verhuizers onmiddellijk cash betalen, waardoor je nadien geen verhaal meer hebt. Je wordt nog afgesnauwd aan de telefoon ook! Daarom een verwittiging voor iedereen die overweegt om met Schreurs te verhuizen: doe het niet!
Abdul Demirtas - 3 maanden geleden
Laten ons eerst uren wachte, daarna wort afgesproken prijs niet nagekomen
Marcel Salmon - 7 maanden geleden
Super , gisteren 3 van uw jongens over de vloer gehad . Stipt , snel , beleefd, een aanrader. Dik tevreden . Salmon Logist . Grote Markt .TIENEN .
Noor Al-Jaberi - een jaar geleden
Heel slecht en onvriendelijk en ook niet vertroouwbaar want ze hebben de meubels allemaal met schade terug gebracht en ook met veel vuil en ook hebben gelogen over de prijs want ze hebben in begin gezegd 45 euro per maand om meubels te bewaren en daarna hebben 90 euro genomen ik heb winkel en ik zal alle klanten raden om niet naar dit bedrijf gaan ik zal echt mijn best doen
Vanschyndel Axel - een jaar geleden

Adres:
Hendrik van Veldekesingel 150, 3500 Hasselt, België
Tel:0479 27 50 85
Openingsuren:

Ons kantoor is geopend alle werkdagen 14u00 tot 18u00


Verhuisfirma Offertes