Verhuisfirma Offertes

Knevels Rudi bvba

Wij zijn ruim 15 jaar actief in de verhuissector en hebben in die periode heel wat meubels en huisraad naar hun nieuwe bestemming overgebracht.

Een goede voorbereiding, timing en correcte behandeling van meubilair zijn noodzakelijk voor het welslagen van een verhuizing. Met een goede planning en heldere taakverdeling zorgen wij ervoor dat alles vlot en binnen de geplande tijd verloopt.
 

 Particuliere verhuizingen

U kan bij ons terecht voor een 'totaal-verhuis': U laat alles aan ons over, zonder zorgen: onze verhuizers komen alles inpakken, huisraad en meubels worden verhuisd naar de nieuwe locatie en daar weer uitgepakt en op de juiste plaats neergezet. Maar u kan ook altijd zelf een handje helpen waardoor de prijs van de verhuizing uiteraard voordeliger is.Kantoorverhuis

Om een bedrijfsverhuizing zo vlot mogelijk te laten verlopen met een minimum aan tijd- en productieverlies, stellen wij een contactpersoon ter beschikking die uw verhuizing begeleidt van begin tot einde.Liftservice

Voor de verhuizing naar een appartement of een huis met verdieping kunnen wij onze ladderliften inzetten.Inpakmateriaal

Wij de nodige materialen ter beschikking: verhuisdozen, garderobedozen, inpakpapier, ..Montage/demontage

Niet alleen bedrijven maar ook particulieren kunnen beroep doen op onze handyman voor extra hulp bij het verhuizen. Onze handyman kan kroonluchters, schilderijen of decoratie ophangen maar ook kleine klusjes voor u uitvoeren zodat u zich snel weer thuis voelt.

Specialisaties van Knevels Rudi bvba

 


1 commentaar

Werner Bogaerts - 5 maanden geleden

Adres:
Broesveldstraat 40, 3910 Neerpelt, België
Tel:011 66 45 41

Verhuisfirma Offertes