Verhuisfirma Offertes

  • speciale verhuisfirma's

Speciale verhuis met verhuisfirma's uit Vlaams-Brabant


Putters International NV
De afdeling kunsttransport van Putters biedt een unieke service voor privé en openbare kunstcollecties. Want kunst transporteer je niet zomaar. Uw waardevolle kunstvoorwerpen vragen een aangepast kunst transport. Met zorg en toewijding ontfermen we ons over uw kunst! Onze speciaal gesc..
Eppegem en omstreken
Moving Company - Demenagement Servaes Services
Verhuisfirma Servaes Services heeft een aparte afdeling, die zich toelegt op gespecialiseerde verhuizingen. Door gebruik te maken van de beste technologie, gespecialiseerde apparatuur en verhuismiddelen, zullen onze verhuizers rekening houden met alle details wat betreft het transport van je kost..
Peutie en omstreken
Art Shippers
Met 25 jaar ervaring in de transport-, opslag-, installatie- en verzekeringsdiensten, zowel nationaal als internationaal, is Art Shippers aan de exclusieve dienst van verzamelaars, musea, galerijen en veilinghuizen ...
Groot-Bijgaarden en omstreken
Sandermans Moving - Demenageur Zaventem
Wij beschikken over de ervaring en het materieel om speciale verhuizingen tot een goed einde te brengen (piano’s, kunstwerken, zware stukken of kostbare voorwerpen…). ..
Zaventem en omstreken
Fleer Lift Service
Wij werken samen met gespecialiseerde firma's in het vervoer van kunststukken. ..
Dilbeek en omstreken
kunsttransport Bvba
Alle medewerkers hebben een ruime ervaring in het verpakken en behandelen van kunstwerken.Wij leveren hoogwaardige kunstkisten op maat van het te behandelen kunstwerk. Deze kisten zijn steeds op korte termijn leverbaar. ..
Leuven en omstreken
Mobull
Bent u conservator in een museum, beheerder van kunstwerken, handelaar, kunstenaar, galeriehouder of privéverzamelaar? Mobull is een zekere waarde op de Belgische en internationale markt voor het transport van kunstobjecten...
Zaventem en omstreken
Pierre Baeck
Wij staan in voor het leveren, plaatsen, installeren en/of wegnemen van brandkasten, safeloketten, kofferzalen en nachtkluizen, bankautomaten; zowel op het gelijkvloers, inde kelder of als op verdiep. ..
Boortmeerbeek en omstreken
Trendy Decoration, Antiquaire
Brocanteurs & opruimers van inboedels..
Noorderwijk en omstreken


Verhuisfirma Offertes