Verhuisfirma Offertes

  • speciale verhuisfirma's

Speciale verhuis met verhuisfirma's uit Antwerpen


ABC Verhuizers
ABC Verhuizers is een gespecialiseerde firma met vakkennis en know-how voor het demonteren en monteren van al uw meubelen, zowel antieke als moderne meubelen zijn geen enkel probleem voor het professionele verhuis-team! Waterbedden, piano’s en vleugelpiano’s en ook brandkoffers zi..
Antwerpen en omstreken
Tienda
Verkoop van tweedehandsmeubelen, tweedehands en nieuwe decoratie. Opruiming van woningen. Opkoop van bruikbare goederen...
Vosselaar en omstreken
Baeken Verhuizingen - Verhuisfirma en Verhuur Opslagruimte
Niet zomaar een piano, uw piano! Wilt u uw piano veilig verplaatsen of zelfs verhuizen? Onze professionele verhuizers regelen uw pianotransport vakkundig en tegen een betaalbare prijs. Buffet of vleugel, wij weten dat uw piano een speciale plaats heeft in uw hart én uw woning. Sinds me..
Turnhout en omstreken
Transpico
Sinds de oprichting in 1930 is Transpico specialist in het verplaatsen en/of vervoeren van alles wat zwaar, moeilijk of delicaat is. Oorspronkelijk waren dit vaak piano's en brandkasten, vandaar ook de naam: Transport de Pianos et Coffres-forts...
Aartselaar en omstreken
Verhuizingen Meys
Speciale goederen verhuizen Een zetel, een kast en een stapel dozen verhuizen is niet zo moeilijk. Maar niet alle voorwerpen kunnen zomaar met de ladderlift en de vrachtwagen verplaatst worden. Voor die zaken nemen we extra voorzorgen. Kunst en antiek verhuizen Kunstvoorwerpen en antie..
Brasschaat en omstreken
Budget Verhuizingen
..
Putte en omstreken
DIRKVERHUIZNGEN
Dirk verhuizingen biedt zijn klanten eveneens de mogelijkheid om speciale goederen te laten vervoeren. Dit zogeheten "speciaal vervoer" kan betrekking hebben op onder meer: Waardevolle voorwerpen (juwelen, ....) Kunst (schilderijen, etsen, beelden, ...) Piano'..
Borsbeek en omstreken
Dito Verhuizingen
Wij zijn een verhuisfirma in de regio Kempen.Een familiebedrijf dat zeer veel belang hecht aan contacten met mensen persoonlijk...
Lille en omstreken
Herkules
Met onze "one-stop-shopping" dienstverlening bieden wij u een op maat gemaakte logistieke oplossing. Op uw aanvraag bezorgen wij u zo snel mogelijk de beste oplossing. ..
Antwerpen en omstreken


Verhuisfirma Offertes