Verhuisfirma Offertes

  • speciale verhuisfirma's

Speciale verhuis met verhuisfirma's uit Oost-Vlaanderen


Stock-It
Doe een beroep op de professionele verhuisservice van Stock-it om uw meubelen en goederen vlot en veilig te verhuizen naar hun eindbestemming...
Merelbeke en omstreken
Arnaud's Lift- & Verhuisservice BVBA
Specialiteit: pianoÂ’s en kunstvoorwerpen ..
Laarne en omstreken
Verhuizingen De Borger
Piano's, kluizen en kunstwerken Piano's, kluizen en bepaalde kunstwerken zijn soms vrij delicaat en uiteraard zwaar om te verhuizen. Team De Borger beschikt over de nodige know-how en ervaring om dit op de juiste plaats te krijgen. Voor deze zware stukken hebben wij de nodige material..
Zele en omstreken
Wyttra
Verhuizingen van piano’s, brandkasten, kunstvoorwerpen, machines, … ..
Zelzate en omstreken
Verhuizingen Poelman Narowa
We kennen geen muzieknoten maar over het verplaatsen van piano's weten we alles. Een buffetpiano, een vleugelpiano, onze verhuizers kunnen alles aan! Onze firma is ook goed uitgerust voor het verhuizen van zware en/of delicate voorwerpen zoals brandkasten of kluizen, machines, ... ..
Wetteren en omstreken
Art & Exhibition Services nv
..
Melsele en omstreken
Luxtax
Wij zijn gespecialiseerd in het verplaatsen en verhuizen van muziekinstrumenten; van een enkele vleugelpiano tot alle instrumenten van een volledig orkest. Naast het transport van muziekinstrumenten, kunnen ook theatergezelschappen op ons rekenen voor het transport van theaterdecors. Wij bes..
Gent en omstreken
Quatre Mains
Een piano verhuizen kan een harde noot zijn.. Om elk risico te vermijden, kunt u een beroep doen op Quatre Mains. ..
Gent en omstreken
Verhuizingen Everaert
De firma is goed uitgerust voor het verhuizen van zware en/of delicate voorwerpen, zoals piano's, kluizen, machines enz. ..
Kruishoutem en omstreken


Verhuisfirma Offertes