Verhuisfirma Offertes

Putters International NV

Putters international werd gesticht in 1923 door de Heer Jean Putters. Na een kleinschalige beginperiode is het bedrijf vandaag uitgegroeid tot een van de toonaangevende internationale verhuisfirma's van Belgiƫ.

Wij verlenen het volledige gamma van verhuisdiensten voor zowel nationale als internationale verhuizingen en dit per lucht, zee, spoor en weg. Wij regelen uw internationale verhuis van A tot Z, tot in de puntjes, want tot ons dienstenpakket behoren ook:
meubelbewaring
douane-afhandeling
autovervoer
huisdierenvervoer

Of u nu gaat over verhuizen van of naar België, vanuit of naar eender welk land. Of een internationale verhuizing tussen twee landen wereldwijd, zonder tussenstop in België. De internationale verhuisfirma Putters regelt voor u een vlotte en vlekkeloze verhuis.Internationale verhuizingen

Putters international is een van de toonaangevende firma's voor internationale verhuizingen van en naar België. Niet alleen voor werknemers van internationale bedrijven die van of naar het buitenland verhuizen, maar eveneens voor particulieren.

Een goede naam als professionele, internationale verhuizer, gekoppeld aan een scherpe prijzenpolitiek, maken dat Putters International gevraagd wordt door een wereldwijd cliënteel voor internationale verhuizingen.

Internationale verhuizingen van en naar eender welk landMeubelbewaring

Onze meubelbewaarplaats is van recente datum en is uitgerust met de modernste snufjes zoals constante temperatuurcontrole en vochtigheidsregeling, electronische en fysieke beveiliging. Uiteraard is er ook permanente brandbeveiliging.Speciale verhuis

De afdeling kunsttransport van Putters biedt een unieke service voor privé en openbare kunstcollecties. Want kunst transporteer je niet zomaar. Uw waardevolle kunstvoorwerpen vragen een aangepast kunst transport. Met zorg en toewijding ontfermen we ons over uw kunst!

Onze speciaal geschoolde inpakkers/verhuizers zijn op de hoogte van de bijzondere noden die dergelijke voorwerpen vereisen en zij zullen ervoor zorgen dat de kunstvoorwerpen op de meest ideale en optimale wijze worden verhuisd.

Wij maken gebruik van hoog technische materialen en speciaal uitgeruste kisten voor kunsttransport om de beste bescherming te bieden tijdens het vervoer.

Specialisaties van Putters International NV

 


5 commentaren

S. B. - in the last week
didnt even contact me back! not professional!!!
Alain Glabeke - een maand geleden
alexorma - 8 maanden geleden
?ukasz Hmmh - 9 maanden geleden
Trully proffesional movers.
Ton Intveen - een jaar geleden
Vriendelijk en gastvrij bedrijf

Adres:
Erasmuslaan 30, 1804 Eppegem, België
Tel:02 721 40 40
Openingsuren:
Maandag: 8:00 AM - 5:30 PM
Dinsdag: 8:00 AM - 5:30 PM
Woensdag: 8:00 AM - 5:30 PM
Donderdag: 8:00 AM - 5:30 PM
Vrijdag: 8:00 AM - 5:30 PM
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Verhuisfirma Offertes