Verhuisfirma Offertes

  • montage

Montage/demontage door bedrijven uit Vlaams-Brabant


Jim Droeven
Problemen met de levering en montage van meubelen? De firma Jim Droeven lost ze op dankzij professioneel materieel en een uitstekende service. Voor verzorgd werk tegen een zacht prijsje bent u aan het juiste adres! Specialiteit: montage van meubilair in zelfbouwpakketten ..
Overijse en omstreken
Verheye Verhuizingen VOF
Voor al uw verhuizingen, transporten groot en klein in de regio's Tienen, Leuven, Diest, Landen. ..
Tienen en omstreken
Putters International NV
Putters international werd gesticht in 1923 door de Heer Jean Putters. Na een kleinschalige beginperiode is het bedrijf vandaag uitgegroeid tot een van de toonaangevende internationale verhuisfirma's van België...
Eppegem en omstreken
PDM Consult
De diversiteit aan kantoormeubilair met zijn specifieke montagesystemen heeft voor PDM Services geen geheimen. Graag helpen wij u ook bij het inrichten van uw nieuw kantoor volgens het inrichtingsplan. Netheid en stiptheid zijn hierbij onze troeven. ..
Boortmeerbeek en omstreken
Mary Liftservice bvba
Bovendien biedt Mary Lift Service nog een extra service: we demonteren uw meubelen en pakken de onderdelen zorgvuldig in. clip7Na de verhuizing pakken we die weer zorgvuldig uit en monteren we uw meubelen net op de plaats waar u die wilt. Op die manier bespaart u werk en hoofdbrekens. ..
Ternat en omstreken
VDS Verhuizingen en Liftservice
Voor het demonteren en remonteren van uw meubels hebben wij het geschikte personeel voor u klaarstaan. ..
Opwijk en omstreken
Verhuizingen Haegeman
Parce quÂ’il ne suffit pas de savoir démonter un meuble mais quÂ’ensuite il faut aussi savoir le remonter, nous mettons tout en oeuvre pour que le déménagement de votre mobilier se passe au mieux. Nous marquons, par exemple, chaque panneau de meuble afin de ..
Sterrebeek en omstreken


Verhuisfirma Offertes