Verhuisfirma Offertes

Verhuizingen Haegeman

Ik bied U mijn diensten aan als verhuizer omdat ik echt van dit beroep hou ! Gedurende meer dan 30 jaar ben ik dagelijks met dit beroep bezig, zodat ik een zeer goede technische en praktische kennis heb verworven.

Een verhuizing is soms een moeilijke periode, het is veel meer dan een gewone verandering van woonplaats. Het toevertrouwen van zijn inboedel aan een verhuizer is niet altijd makkelijk : schenkt hij voldoende aandacht aan mijn meubles? Aan mijn trapzaal ? Kent hij de (emotionele) waarde van mijn schilderijen ? Gaat hij mijn inboedel met respect behandelen?

Zijn verhuis toevertrouwen aan een gespecialiseerd bedrijf lijkt op het eerste zicht duurder, maar geeft de mogelijkheid om zijn verhuis in één dag af te maken. Dit betekent minder kilometers, minder verlofdagen, meer professionneel werk, goed en genoeg materiaal om al het huisgerief te beschermen. Alles bij elkaar: het loon van de verhuizer en klaar is kees.
En met een verzekering bent U altijd beter beschermd : want een vakman verzekert U een terugbetaling of herstelling van ongevallen (beschadigingen, transportongevallen, enz) Een doemscenario : Uw schoonbroer komt met goede bedoelingen helpen, maar veroorzaakt een ongeval door geen voorrang te verlenen waardoor al het huisgerief kantelt en breekt. Wie betaalt er?
Beloofd! Wij verlenen voorrang, maar wij vergoeden U zeker de schade bij ongevallen.Liftservice

Verhuizingen Haegeman beschikt over een buitenlift tot 7 verdiepingen!

Wij garanderen U een hoog kwalitatieve dienstverlening voor uw meubels. Aarzel niet om ons te contacteren van zodra een meubel niet in de lift of niet langs de trap te verhuizen is. dÂ’ascenseur. Peu probable non ? Déménagements Haegeman vous propose différents services lift.Meubelbewaring

Een opslagruimte nodig ? Verhuizing-Transport HAEGEMAN kan uw meubels opslaan in een verwarmde en tegen diefstal en brand beveiligde plaats. Volledige discretie verzekerd.

Heldere en correcte prijzen zonder onaangename verrassingen.Inpakmateriaal

Verhuizing-Transport Haegeman stelt U kartonnen dozen ter beschikking

standaarddozen
versterkte kartonnen dozen voor breekbare stukken en vaatwerk
kleerhangdoos die de mogelijkheid biedt uw kledij op kleerhanger te vervoeren
inpakplastiek met luchtbellen
kleefband
bescherming van vaatwerk
Alles kan door de baas aan huis geleverd worden. Het kan eveens terug opgehaald worden na de verhuisMontage/demontage

Parce quÂ’il ne suffit pas de savoir démonter un meuble mais quÂ’ensuite il faut aussi savoir le remonter, nous mettons tout en oeuvre pour que le déménagement de votre mobilier se passe au mieux. Nous marquons, par exemple, chaque panneau de meuble afin de lui permettre de retrouver sa place initiale à la fin du déménagement. CÂ’est particulièrement important pour les meubles anciens, fait sur mesure et qui ont « bougés » avec le temps.

Specialisaties van Verhuizingen Haegeman

 


Adres:
Voskapelstraat 175, 1933 Sterrebeek, België
Tel:02/757.09.64
GSM:0475 27 95 66

Verhuisfirma Offertes