Verhuisfirma Offertes

  • montage

Montage/demontage door bedrijven uit Antwerpen


De Mieren Antwerpen
Inpakken en uitpakken, demonteren en monteren van meubelen en volledige opkuis van de woning die u achterlaat. Ook is het mogelijk om kleine herstellingswerkjes uit te voeren om zodoende uw woning terug verhuurbaar of verkoopsklaar af te leveren. ..
Antwerpen en omstreken
ABC Verhuizers
ABC Verhuizers is een gloednieuwe verhuisfirma, met méér dan 20 jaar ervaring(!) in zowel particuliere als bedrijfsverhuizingen. Verhuisplanner, Paul Baeken, stond van 1990 tot 2008 aan het roer bij een verhuisfirma in Turnhout. Begin 2009 werd de zaak overgenomen en begon Paul een nieuwe zaak ..
Antwerpen en omstreken
Anthonissen Verhuizingen
Handyman houdt van klussen. Een verhuis houdt meer in dan het verplaatsen van uw inboedel van plek A naar plek B alleen. Vaak zijn er nog allerlei klusjes die moeten worden geklaard. Om ook dit meteen achter de rug te hebben, kunt u beroep doen op onze klusjesdienst Handyman. Handyman beschik..
Mortsel en omstreken
Baeken Verhuizingen - Verhuisfirma en Verhuur Opslagruimte
Verhuizingen Baeken is ontstaan vanuit de meubelbranche en is het dus meer dan gewoon van met nieuwe meubelen om te gaan. U kan ze dus door onze verhuizers met een gerust gevoel laten demonteren en monteren. ..
Turnhout en omstreken
Antwerp Fastlift
Wij zijn gespecialiseerd in het vakkundig demonteren, monteren en transporteren van meubelen en slaapkamermeubelen. Door jarenlange ervaring en het werken voor vele meubel- en slaapkamerspeciaalzaken zijn wij bekend met alle betere producten uit deze branche. ..
Deurne en omstreken
Boeckxstaens / Geert
Handyman diensten (afnemen & ophangen luchters en schilderijen, aansluiten elektrische toestellen,....) ..
Boom en omstreken
Verhuisfirma Van Hoevelen
Onze specialisatie is het in elkaar steken en uit elkaar halen van meubels, van Ikea meubel tot een design meubelen. Dit doen we voor particulieren als voor interieurzaken. ..
Mechelen en omstreken
Beco Verhuizingen
Wij zijn gespecialiseerd in het demonteren en het monteren van uw meubels, zowel antieke als designmeubelen (B&B, Molteni, Poliform, Interlubke). Een absolute meerwaarde dus om uw meubels vakkundig te verhuizen. ..
Loenhout en omstreken
DIRKVERHUIZNGEN
WAT DOET DE HANDYMAN-VERHUIZER? De-remonteren van meubelen Ophangen van verlichting, schilderijen e.a. Aansluiten van huishoudapparaten Kleine herstellingen Montage van bijvoorbeeld gordijnen, ... ..
Borsbeek en omstreken


Verhuisfirma Offertes