Verhuisfirma Offertes

  • woningverhuis

Woningverhuis met verhuisfirma's uit West-Vlaanderen


CT- Liftservice Verhuizingen
Waarom verhuizen met het CT-verhuisteam? Steeds een goede en verzorgde service. Verzorgd verhuismateriaal. Klantvriendelijk. Gemotiveerd personeel. Staan steeds tot uw dienst om voor u de beste service te bieden! ..
Blankenberge en omstreken
DVH Vervoer Bvba
Wij komen met 2, 3 of 4 verhuizers, u zorgt ervoor dat enkele vrienden of familieleden aanwezig zijn om mee te helpen. Al uw huisraad is vooraf op een veilige manier door uzelf ingepakt in verhuisdozen, de kasten indien nodig gedemonteerd. Wij laden alles in de vrachtwagen en lossen alles op u ni..
Deerlijk en omstreken
Renier-Deforche ATFC bvba
Verhuis van particulieren zowel in binnen -als buitenland ..
Izegem en omstreken
Verhuizingen Couvreur bvba
Couvreur te Roeselare (West-Vlaanderen) uw partner in verhuizingen! Zowel regionaal, nationaal en internationaal (alle Europese landen)...
Roeselare en omstreken
Verhuizingen Vandycke
Naast opdrachten voor particulieren, zijn wij zeer sterk aanwezig op de professionele markt, met vooral bedrijfsverhuizingen en liftservice naar meubelbedrijven, bouwondernemingen, binnenhuisinrichters, keukenbouwers, schrijnwerkers, glasleveranciers,.....
Gistel en omstreken
W Vanderstraeten Verhaeghe
Voor verhuizingen kunnen we u een standaard formule aanbieden maar u kan ook kiezen voor een full service. We hebben zelfs een speciale verhuisservice gecreëerd voor ouderen. ..
Bissegem en omstreken
Castelein Vervoer
Verhuizen met professionals Betrouw op ons verhuisteam Samen met ons bepaalt u hoeveel mensen u nodig hebt voor uw verhuis. Onze verhuizers halen op uw verzoek ook uw meubelen vakkundig uit elkaar, pakken ze zorgvuldig in en steken ze weer in elkaar. Breekbare, kostbare stukken? Wees geru..
Veurne en omstreken
Claude Lingier Vervoerbedrijf bvba
Nationale & Internationale verhuizingen en vervoer . Gekoeld vervoer . Meubelbewaring . Ladderlift..
Diksmuide en omstreken
Move it
Move it! verhuist vlot en veilig in binnen- en buitenland. De inboedel van uw huis net zo goed als die van een compleet kantoorgebouw. ..
Oostende en omstreken


Verhuisfirma Offertes