Verhuisfirma Offertes

Verhuisfirma's in Tongeren en omgeving(6)

Oplettendheid en een goede service zijn belangrijke eigenschappen die van belang zijn wanneer u een verhuisfirma aanneemt. Het scheelt een hoop zorgen wanneer uw weet dat uw bezittingen in handen zijn van ervaren verhuizers. Onze vergelijkingsdienst is speciaal in het leven geroepen om u aan een zorgeloze verhuizing te helpen.

Oben Renting & Service
Oben Renting & Service
Moet er iets omhoog gehesen worden? Bij Oben vindt u een ruim assortiment aan liften en hijsmateriaal. Verhuist u bijvoorbeeld naar een appartement en hebt u een verhuislift nodig? Of bent u volop aan het bouwen? Dan komt een bouwlift of dakdekkersli..
3740 Bilzen
Rent a Car
Rent a Car
Camionette huren bij Rent A Car Tongeren..
3700 Tongeren
Rajapack
Rajapack
Als uw specialist in verpakking, levert Rajapack binnen 24u. méér dan 6 800 verpakkingen en verpakkingsmaterialen. U vindt steeds de verpakking die u nodig heeft, in karton, plastic of hout tegen de beste prijs. Rajapack staat garant voor kwaliteit..
3700 Tongeren
JMP & Co Bvba
JMP & Co Bvba
JMP & Co bvba te Tongeren verhuist in heel België en ook tijdens het weekend...
3700 Tongeren
Luxauto Riemst
Luxauto Riemst
U wil een bestelwagen huren omdat u verhuist? Uw bedrijfsvoertuig staat in panne?..
3770 Riemst
Verhuizingen Douree
Verhuizingen Douree
Verhuizen met "Verhuizingen Douree" is verhuizen met vakmensen! Al reeds 3 generaties staan we tot uw dienst. Wij verhuizen uw inboedel alsof het de onze is. Met scherpe prijzen, zonder 'kleine lettertjes', zijn we een gevestigde waarde in België...
3700 Tongeren


Verhuisfirma Offertes