Verhuisfirma Offertes

moveMe verhuizingen

Wij zijn een jong dynamisch bedrijf en hebben slechts één doel voor ogen : ervoor zorgen dat u, als klant, meer dan tevreden bent van onze dienstverlening.

Bij verhuizingen move Me vindt u dé vaklui die zorgen voor een flexibele en aangename verhuizing. Wij verzorgen complete en vlekkeloze verhuizingen voor zowel particulieren als bedrijven en dit steeds weer in een toffe sfeer uit liefde voor dit vakmanschap.Particuliere verhuizingen

We bieden 3 verschillende “verhuis-formules” aan. Op die manier denken we zo goed mogelijk aan de wensen van onze klanten te kunnen voldoen: move Me budget, move Me standaard en move Me “van A tot Z”Liftservice

We hebben volgende types van liften : motorlift en opbouwlift. De motorlift kan tot ca. 27 meter hoogte (7e verdieping) en heeft een korte opbouwtijd. De opbouwlift bestaat uit aluminiumladders van ongeveer 2 meter. aaraan wordt een elektronische motor en een verhuisbak gehangen. Het laadvermogen bedraagt 150 kilogram en de lift komt tot 12 meter (3e etage).

Specialisaties van moveMe verhuizingen

 


1 commentaar

Bruno Heremans - 2 jaren geleden
Pas als je een andere verhuis ziet, begint het op te vallen hoe efficiënt en zorgvuldig de mannen van MoveMe werken. Wij zijn op iets meer dan een halve dag verhuisd met het hele gezin. Echte vakmannen.

Adres:
Paashoekstraat 9/C, 2560 Nijlen, België
Tel:0473 58 06 83
Openingsuren:
Maandag: 7:00 AM - 9:00 PM
Dinsdag: 7:00 AM - 9:00 PM
Woensdag: 7:00 AM - 9:00 PM
Donderdag: 7:00 AM - 9:00 PM
Vrijdag: 7:00 AM - 9:00 PM
Zaterdag: 7:00 AM - 9:00 PM
Zondag: Gesloten

Verhuisfirma Offertes