Verhuisfirma Offertes

Vervaet Verhuis

Vervaet Verhuis is al meer dan 135 jaar actief in de wereld van verhuizingen.

Ons bedrijf is vandaag een top-10-speler in België en koppelt ervaring en vakkennis aan een persoonlijke totaalservice.
 

Verhuis Labo

Een labo staat vol dure en breekbare apparaten. Wanneer een verhuis zich opdringt, doet u er dan ook goed aan om de juiste verhuispartner te kiezen. Vervaet Verhuis is gespecialiseerd in het verhuizen van labo?s. Laminaire flows, tecan-toestellen ? hebben geen geheimen voor ons. Onze referentielijst bewijst onze ervaring. Samen met u bereiden we de verhuis grondig voor en zorgen we ervoor dat u op beide oren kunt slapen.
 

Verhuis ziekenhuis

Bent u facility manager van een ziekenhuis of zorginstelling? Dan beseft u beter dan wie ook dat een verhuis een huzarenstuk is. Vervaet Verhuis is dé specialist op de Belgische markt in verhuisprojecten voor de medische en zorgsector. We hebben oog voor veiligheid, efficiëntie en steunen op een uitgebreide voorbereiding. Samen met u verzorgen we uw verhuis van A tot Z. U kunt ook tijdelijk meubilair bij ons stockeren.
 

Particuliere verhuizingen

Vervaet Verhuis is een verhuisfirma op mensenmaat. Wij garanderen u een persoonlijke service en nauwkeurig werk. Als u wil, mag u meehelpen. Dat verlaagt uiteraard onze prijs.
 

Kantoorverhuis

Vervaet Verhuis zorgt ervoor dat u zo snel en efficiënt mogelijk uw verhuisproject kunt realiseren. Zo blijft de impact van uw verhuis op uw bedrijfsactiviteit zo beperkt mogelijk. Wij bieden u, zowel voor interne als externe verhuizen, een service op maat.
 

Internationale verhuizingen

Vervaet Verhuis heeft heel wat ervaring in internationale verhuisopdrachten, vooral dan in Spanje, Frankrijk en Engeland. Maar ook daarbuiten kunnen we voor transport overzee erg concurrentiële prijzen en diensten voorstellen.Specialisaties van Vervaet Verhuis

 


2 commentaren

Karel D - een week geleden
Uitstekende ervaring. Medewerkers kwamen een kwartiertje te vroeg, waren bijzonder vriendelijk en droegen tijdens de verhuis perfect zorg voor onze spullen. Echt een aanrader.
Patrick Oostvogels - een maand geleden
Topbedrijf.

Adres:
Ambachtenlaan 24, 9880 Aalter, België
Tel:09 331 57 80
Openingsuren:
Maandag: 8:00 AM - 6:00 PM
Dinsdag: 8:00 AM - 6:00 PM
Woensdag: 8:00 AM - 6:00 PM
Donderdag: 8:00 AM - 6:00 PM
Vrijdag: 8:00 AM - 6:00 PM
Zaterdag: 8:00 AM - 5:00 PM
Zondag: 8:00 AM - 5:00 PM

Verhuisfirma Offertes