Verhuisfirma Offertes

Vandewalle Verhuizingen bvba

Verhuizingen Vandewalle uit Knokke-Heist en een filiaal te Blankenberge is gespecialiseerd in professionele verhuizingen met nieuw en modern materiaal van zowel particulieren of bedrijven, zowel nationaal als internationale verhuizingen.

Vandewalle verhuis heeft reeds 25 jaar ervaring met zeer ervaren en bekwaam personeel.

 

De verhuizingen worden steeds geleid door de patron zelf en zijn ervaren medewerkers.

We zijn gespecialiseerd in professionele verhuizingen met nieuw en modern materiaal van zowel particulieren of bedrijven. Bij verhuizingen binnen de 30km worden er geen vervoerskosten aangerekend.

Bovendien zijn we bedreven in het inpakken van delicate meubels, kunst en antiekstukken, alsook het demonteren en monteren van uw meubels.
Uw kunst en antiekstukken worden steeds vervoerd onder leiding van de patron.

Wordt u geconfronteerd met een verhuisprobleem, een te smalle trap, een te kleine binnenlift, …. Verhuisfirma Vandewalle heeft de oplossing voor u:

Onze liften reiken tot de 10e verdieping en hebben een draagvermogen van 400kg.

Verhuisfirma Vandewalle levert alle inpakmateriaal, inpakdozen, kleerdozen, inpakpapier, bubbelfolie, … We beschikken tevens over verwarmde en geventileerde meubelbewaarplaatsen voor uw goederen.Internationale verhuizingen

Erkend verhuizer Van de Walle is een van de toonaangevende firma’s voor internationale verhuizingen van en naar België. Niet alleen voor werknemers van internationale bedrijven die van of naar het buitenland verhuizen, maar eveneens voor particulieren.Liftservice

Vandewalle verhuis beschikt over meerdere verhuisliften in eigen beheer en kunnen tot 10 verdiepingen hoog uw goederen veilig op hun eindbestemming brengen.

Deze liftservice is de makkelijkste en de snelste oplossing. Dit is de perfecte oplossing voor gebouwen waar een kleine trappenhal of een te kleine lift aanwezig is. Ons team gespecialiseerd in het zoeken naar de veiligste en makkelijkste weg om uw goederen veilig te vervoeren.Meubelbewaring

Vandewalle verhuis te Knokke staat ook in voor het bewaren van Uw goederen tijdens uw verhuis.

Zo bieden wij diverse verwarmde en geissoleerde stockageplaatsen aan zodat uw goederen in perfecte staat kunnen verhuist worden.
Meubelen in bewaring houden kan al vanaf 1 week, meerdere maanden of zelfs meerdere jaren.

Specialisaties van Vandewalle Verhuizingen bvba

 


3 commentaren

BIGGARSH - 2 maanden geleden
Keith 8301 - 9 maanden geleden
kris degraeve - 10 maanden geleden

Adres:
Sint-Jozefsstraat, 29, 8301 Heist, België
Tel:050 51 59 69
Openingsuren:

Maandag: 8:00 AM - 6:00 PM
Dinsdag: 8:00 AM - 6:00 PM
Woensdag: 8:00 AM - 6:00 PM
Donderdag: 8:00 AM - 6:00 PM
Vrijdag: 8:00 AM - 6:00 PM
Zaterdag: 9:00 AM - 1:00 PM
Zondag: Gesloten


Verhuisfirma Offertes