Verhuisfirma Offertes

Vandael moving express

Wij leggen ons hoofdzakelijk toe op meubeltransport en verhuizingen En daarbij weten wij ons sterk te onderscheiden van de andere firma's. Hoe doen we dat?

Ten eerste door onze kleinschaligheid. Wij zijn een klein familiebedrijf en plaatsen een persoonlijke aanpak voorop. Bij iedere opdracht gaan we vooraf een kijkje nemen, zodat we nadien een gerichte offerte kunnen maken op maat van de klant. Bijzondere bezittingen die met de grootste voorzichtigheid moeten verplaatst worden? Zelf geen tijd om uw meubelen te demonteren? Een bedrijfsverhuis die snel moet gebeuren zodat u meteen weer aan het werk kunt? Erg grote of zware stukken die moeten vervoerd worden? Vandael Moving Express legt u geen standaardprocedure voor, maar werkt een aanbod op maat uit.

 

Ten tweede door onze grootsheid. Van bij de start hebben wij ervoor gekozen om te werken met hoogwaardig materiaal, zodat wij uw bezittingen met de grootste zorgvuldigheid kunnen behandelen. Zo beschikken wij over twee vrachtwagens met een zeer groot laadvermogen, over specifieke toepassingen om meubelen te beschermen, over meubelliften om in de hoogte te kunnen werken en over een ADR-diploma dat ons toelaat om ook gevaarlijke stoffen te vervoeren. Uiteraard voorzien wij u ook graag van kleiner verhuismateriaal zoals verhuisdozen en plakband. En sinds kort bieden wij u naast dat alles onze verwarmde ruimte aan waar u uw meubelen in perfecte omstandigheden in bewaring kunt geven.

 

En ten derde: door onze prijs. Anders dan de anderen werken wij niet met uurtarieven, maar bieden wij u de garantie van een vaste prijs. Geen vervelende verrassingen dus, omdat u ook gebruikmaakte van de lift of omdat een extra verhuizer heeft geholpen ... Bij ons weet u vooraf precies hoeveel u zult betalen, en daar komt achteraf geen cent bij.

 

 

 

 Kantoorverhuis

Vandael Moving Express regelt niet alleen particuliere verhuizingen, maar zorgt er ook voor dat bedrijfsinboedels snel verplaatst worden van het ene kantoor naar het andere, met een absolute veiligheidsgarantie en de zekerheid op een snel en vlot verloop.Liftservice

Vandael Moving Express stelt u graag haar verhuislift ter beschikking. Deze reikt tot de zesde verdieping, en laat u toe om zonder enig risico uw meubelen te verplaatsen van of naar een grote hoogte. De lift draait en kantelt op verschillende manieren, waardoor ze kan ingezet worden op iedere locatie, hoe smal de straat ook is.Meubelbewaring

Vandael Moving Express biedt haar klanten sinds kort een verwarmde stockageruimte ter beschikking, waar u in optimale omstandigheden uw meubelen kunt bewaren. Alweer staan wij garant voor een persoonlijke service op uw maat, waardoor u zeker bent van een perfecte oplossing aan de laagste prijs.Inpakmateriaal

Leveren van verhuisdozen, plakband, noppenfolie, beschermhoezen, .Montage/demontage

Vandael Moving Express komt graag bij u langs om uw meubelen te monteren. Of het nu gaat om een enkele kast, een volledige eetkamer of de inrichting van uw vergaderzaal - wij zorgen voor een snelle en professionele montage. Wij komen ter plaatse om uw meubelen te monteren.

Indien gewenst kunnen wij ook uw meubelen ophalen en naar hun bestemming transporteren, om ze vervolgens te monteren.

Specialisaties van Vandael moving express

 


Adres:
Ambachtstraat 7, 3930 Bocholt, België
Tel:089 25 26 14
Openingsuren:
Maandag: 8:00 AM - 6:00 PM
Dinsdag: 8:00 AM - 6:00 PM
Woensdag: 8:00 AM - 6:00 PM
Donderdag: 8:00 AM - 6:00 PM
Vrijdag: 8:00 AM - 6:00 PM
Zaterdag: 8:00 AM - 6:00 PM
Zondag: Gesloten

Verhuisfirma Offertes