Verhuisfirma Offertes

Van Goethem Gebr. nv

Gebroeders Van Goethem NV is een familiaal geleid verhuis- en vervoersbedrijf.

Reeds meer dan 20 jaar zijn wij uw vertrouwde partner voor particuliere - en bedrijfsverhuizingen.

Wij bieden u een breed gamma van diensten aan zoals particuliere verhuizingen, nationale verhuizingen, bedrijfsverhuizingen, het demonteren en monteren van al uw meubelen, het inpakken en uitpakken van uw inboedel, ladderliften, meubelbewaring, meubeltransport, meubelopslag, meubellogistiek, leverafspraken, stockbeheer en zoveel meer.

Gebr Van Goethem in Wilrijk nabij Antwerpen is naast een verhuisfirma ook een vervoersfirma en het wagenpark bestaat uit vrachtwagens die voorzien zijn van luchtveringen, bestelwagens en ladderliften.Internationale verhuizingen

Verhuizingen en meubeltransport Frankrijk, Spanje.Liftservice

Onze ladderliften gaan van de eerste tot en met de tiende verdieping.Specialisaties van Van Goethem Gebr. nv

 


7 commentaren

Gilbert Panis - 2 weken geleden
Wij hebben genoten van een prima verhuisservice op 28/09/2018. Twee verhuizers, Wolf en Kevin, die met veel zorg en op een vriendelijke manier de verhuis hebben gedaan. Zij hebben stevig doorgewerkt en op een korte tijd was de klus geklaard. Verhuizen doe je niet voor je plezier, maar met deze mannen hebben wij ons geen moment zorgen gemaakt. Een verhuisfirma die een echte aanrader is en nogmaals bedankt voor de fijne service.
wolfgang daen - 3 maanden geleden
Ronny Pauwels - 5 maanden geleden
Pascal Claeys - 8 maanden geleden
Van meet af aan bij het verzoek tot een offerte had ik een goed gevoel bij deze firma. Dit gevoel werd bevestigd gisteren bij mijn verhuis. Ten eerste was er een glasheldere communicatie over alles, en zowel administratief als technisch was alles piekfijn in orde. De verhuizers waren zeer vriendelijk, zeer behulpzaam, bekwaam en geen vraag was hen te veel. Deze verhuisfirma draagt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en is zeer professioneel. Het is duidelijk dat je hier met echte vakmensen samen werkt. Ik ben heel tevreden, en raad deze verhuisfirma dan ook aan iedereen aan !
Alain Glabeke - 3 maanden geleden
Martin Schippers - 5 maanden geleden
Caroline Desterbecq - een jaar geleden
Jullie verhuizers hebben een heel uitstekend werk geleverd vandaag bij onze verhuis, zoals ik het wou een verhuis zonder zorgen! Zij hebben heel veel zorg gedragen over onze meubels. Wij hoefden niks te helpen. Alles verliep heel vlot! Geef de verhuizers maar een dikke pluim, ze hebben dat verdient! Ik ga een heel goeie recensie schrijven en zal zoveel mogelijk reclame maken. Jullie bedrijf is een 10 en méér sterren waard. Nog eens bedankt! Caroline en Koen

Adres:
Terbekehofdreef 44, 2610 Wilrijk, België
Tel:03 820 41 10

Verhuisfirma Offertes