Verhuisfirma Offertes

Eurorent Verhuur Leopoldsburg

Verhuur van verhuismateriaal, verhuisliften, steekwagens, rolwagens, zuignappen

Al dertig jaar lang staat Eurorent dicht bij haar Limburgse en Luikse klanten. Als familiebedrijf dragen we waarden als klantgerichtheid en service hoog in het vaandel. De vraag die wij ons stellen, elke dag opnieuw is hoe kunnen we onze klanten het beste tot dienst zijn?
Dat zijn we door telkens weer het breedste gamma aan topmerken aan te bieden, binnen flexibele huurtermijnen en tegen uiterst scherpe prijzen. Of u nu een professionele werfleider, eventmanager of een ambitieuze doe-het-zelver bent; Eurorent is dé uitverkoren partner voor al uw bouw- en renovatiewerken.

Specialisaties van Eurorent Verhuur Leopoldsburg

 


6 commentaren

David Eyckmans - 4 maanden geleden
Goed materiaal, goede toelichting gekregen bij het gebruik van het materiaal. Toestellen ter plaatse getest.
Maarten Van Campfort - 6 maanden geleden
Uitstekende service. Online bestellen mogelijk, wordt tijdig een bevestiging gestuurd wanneer afhalen mogelijk is. Bij afhalen goede uitleg over de werking van de gehuurde machine. Bij technische problemen altijd bereikbaar voor ondersteuning en bij blijvend defect zelfs omruilen van de machine. Zaterdag een ganse dag huren wil zeggen dat je de machine een gans weekend ter beschikking hebt. Bij machines op benzine best zelf aanvullen, de prijs die daar aangerekend wordt is aan de hoge kant.
René van der Kooij - 7 maanden geleden
Ben reeds vele jaren klant en elke keer wordt ik geholpen met het juiste advies. Ik koop ook mijn gereedschap bij Eurorent niet alleen omdat de prijs juist is maar vooral voor de service nadien. Eurorent een firma waar je op kan vertrouwen.
eef beckers - 8 maanden geleden
Bij Eurorent hebben ze werkelijk alles in het assortiment en wordt je door de juiste mensen, met de juiste informatie verder geholpen! Wij werken geregeld met de vestiging in Leopoldsburg samen; een aanrader!
Manuel Vanceer - 8 maanden geleden
Altijd vriendelijke service en zeer degelijk materiaal.
Peter Desmet - 3 maanden geleden
leuk om iets te huren.

Adres:
Tunnelstraat 55, 3970 Leopoldsburg, België
Tel:011 40 14 26
Openingsuren:

Maandag: 7:30 AM - 5:00 PM
Dinsdag: 7:30 AM - 5:00 PM
Woensdag: 7:30 AM - 5:00 PM
Donderdag: 7:30 AM - 5:00 PM
Vrijdag: 7:30 AM - 5:00 PM
Zaterdag: 8:00 AM - 12:00 PM
Zondag: Gesloten


Verhuisfirma Offertes