Verhuisfirma Offertes

Deli Clean

Bent u particulier en bent u slachtoffer geworden van een brand of overstroming? Wilt u een woning verhuren maar eerst opfrissen of als makelaar uw pand perfect verkoopklaar maken? Of bent u een officiƫle instantie en moet u instaan voor de reiniging van een sterk vervuilde ruimte?

ONTRUIMEN EN ONTGEUREN NA HUURSCHADE


Is uw huurder met de noorderzon vertrokken en ligt uw pand erbij als een stort? Zit er ongedierte en is ontgeuren noodzakelijk? Contacteer Deli Clean voor schoonmaak en opfrissingswerken na huurschade.

Wij starten waar anderen afhaken

Het einde van de huur is voor veel eigenaars het begin van de ellende. Uw pand blijft is sterk beschadigd, vervuild en verwaarloosd. Denk aan achtergelaten rommel, losgekomen behang, schimmel, dierenuitwerpselen, nicotinevervuiling en andere huurschade.

Geen werk voor een gewone poetsdienst, maar wel voor Deli Clean. Wij zorgen voor het volledige ontruimen, ontgeuren en ontsmetten van het hele huis en zorgen ervoor dat alle afval verwijderd wordt. We reinigen uw muren en plafonds en behandelen schimmel of nicotineaanslag. Alle sporen van de vorige huurder worden professioneel verwijderd.

Onze aanpak

Met Deli Clean maakt u uw pand opnieuw verhuur- of verkoopklaar. We plaatsen een primerlaag op muren en plafonds, zodat je meteen een frisse indruk krijgt. Schilderen, behangen, vloerbekleding plaatsen, kleine herstellingen... Het maakt allemaal deel uit van onze complete service. Wat de reden ook is – huurschade, een overlijden dat laattijdig opgemerkt is, sporen van druggebruik en andere verontreiniging – Deli Clean pakt het discreet en grondig aan.

Onze service:

Ontruimen en verwijderen van afval
Schimmel en nicotineaanslag behandelen met aangepaste producten
Muren en plafonds reinigen en schilderklaar maken
Ontsmetten en ontgeuren
Volledig heropfrissen
Schilder- en behangwerkenSpecialisaties van Deli Clean

 


1 commentaar

Koen Demeestere - 2 maanden geleden
Als je geen uitweg meer weet ; zij starten waar andere afhaken !

Adres:
Roeselarestraat 26, 8560 Wevelgem, België
Tel:056 42 55 01
Openingsuren:
Maandag: 8:30 AM - 5:30 PM
Dinsdag: 8:30 AM - 5:30 PM
Woensdag: 8:30 AM - 5:30 PM
Donderdag: 8:30 AM - 5:30 PM
Vrijdag: 8:30 AM - 5:30 PM
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Verhuisfirma Offertes