Verhuisfirma Offertes

D&B Company Gcv

We zijn gespecialiseerd in professionele verhuizingen met modern materiaal van zowel particulieren of bedrijven.

Db-verhuizingen te Dadizele is als erkend verhuizer reeds meer dan 20 jaar actief in de sector. Zaakvoerders Fréderic en Kathleen zorgen samen met hun team voor een vlotte verhuis bij zowel particulieren als bedrijven.

Bij Db-Company is betrokkenheid en vertrouwen van groot belang, daarom wordt iedere verhuis geleid door de zaakvoerder zelf met behulp van zijn geschoolde medewerkers.Particuliere verhuizingen

Verhuis op maat

In de ogen van Db-Company is een verhuis een zaak van betrouwbaarheid en kwaliteit. Als erkende verhuizer met meer dan 22 jaar ervaring staan wij dan ook in voor de veilige verhuis van uw goederen en inboedel.

Voor de verhuis plaatsvindt, voorzien wij een gratis huisbezoek om een duidelijk beeld te krijgen van de omvang van de verhuis. De verhuistijd zelf loopt vanaf aanvang van de verhuis bij u ter plaatse en stopt bij afronding op uw nieuwe adres.

Wij voeren alle werken uit met minstens 2 werkkrachten waaronder de zaakvoerder zelf. Ook voorzien wij de mogelijkheid om meerdere mensen te boeken. Tijdens de verhuis wordt alles nauwkeurig ingepakt en vastgemaakt om de veiligheid te garanderen.
Ter beschikking

Vrachtwagen
Bestelwagen
Lift tot 9de verdieping
Lift tot 4de verdieping
Demontabele verhuislift voor moeilijke plaatsen
Rolkarretjes, dekens, kruipfolie,…
Vergunning + verkeersborden voor parkingKantoorverhuis

Samen met u bekijken we de verhuis, werken een planning uit waarbij we onze ervaring en uw wensen overeenstemmen en maken vervolgens hiervan een draaiboek. Zo kunnen we uw verhuis probleemloos en vlot laten verlopenLiftservice

Indien u als klant zelf de verhuis uitvoert kan de hulp van een lift altijd welkom zijn. Het is namelijk niet altijd even evident om zaken van een hoger gelegen verdiep te verplaatsen.

Daarom voorzien wij ook een aparte liftservice. Hierbij is één van onze ervaren vakmannen aanwezig om tijdens de verhuis de lift op een veilige manier te bedienen.

Onze lift gaat tot op het 8ste verdiep. Meubelbewaring

Uw goederen stockeren

Trekt u voor een tijdje naar het buitenland, of zit u tussen twee verhuizen in? Dan is het niet altijd even evident om al je goederen mee te nemen of achter te laten. Tevens moet u ze toch ergens kwijt kunnen want zomaar wegdoen ben je niet van plan.

Daarom beschikken wij over een geventileerde opslagruimte van 1500 vierkante meter waar wij al uw goederen kunnen bewaren voor een bepaalde periode.

Mits afspraak kunt u dan ook te allen tijde uw stockage komen bekijken. Voor de opslag rekenen wij een maandelijkse kost. Inpakmateriaal

Kwalitatieve verpakkingen

Een verhuis dient op een correcte en veilige manier te gebeuren want het gaat immers over dierbare zaken die verplaatst worden. Wij zorgen er dan ook voor dat alles verpakt en beveiligd wordt.

Wanneer alle goederen verpakt zijn, zetten wij alles vast in de vrachtwagen zodat er tijdens de verplaatsing geen zaken kunnen loskomen of omvallen.

Indien u als klant op zoek bent naar stevige dozen om kleinere zaken zelf te verhuizen, voorzien wij tevens de ‘move-u-box’. Dit is een extra sterke verhuisdoos die zonder plakband gesloten kan worden en die perfect gebruikt kan worden voor het verplaatsen van bepaalde zaken.
Soorten verpakkingen

  • Inpakmateriaal
  • Inpakdozen
  • Kleerdozen
  • Inpakpapier
  • Bubbelfolie
  • Matras- en zetelbescherming
  • Tafelhoezen, zetelhoezen, stoelhoezen,… (op maat)
  • Beschermlakens


Montage/demontage

Montage en demontage

Voor het verhuizen van de goederen demonteren wij alles van meubiliair. Als de goederen op uw nieuwe locatie aankomen, steken wij zelf alles opnieuw in elkaar. Dit doen we zowel met gewoon meubilair als kantoormeubilair.

Dit zorgt ervoor dat alles veilig kan verplaatst of vervoert worden en dat er geen schade aan uw goederen komt.Opruiming Inboedel

Een huurder die rommel achterlaat, een sterfgeval, een verhuis naar het buitenland, nalatenschap of een verwaarloosde woning…

Soms blijven veel goederen achter en heeft u als klant geen behoefte meer aan deze zaken of heeft u geen idee waar u alles kwijt kunt. Zelf deze zaken beginnen opruimen kost enorm veel tijd en energie.

Daarom zorgen wij ook voor een nauwkeurige opruiming van de woning, zolder, leefruimte, kamer, schuur, garage enzovoort en laten wij de ruimte kraaknet achter. 

Specialisaties van D&B Company Gcv

 


Adres:
Millesteenstraat 93, 8890 Moorslede, België
Tel:056 44 77 17

Verhuisfirma Offertes