• speciale verhuisfirma's

Verhuisfirma's gespecialiseerd in speciaal transport

Naast de gewone verhuizingen kan er ook sprake zijn van een speciaal transport. Enkele voorbeelden hiervan zijn: pianovervoer, computervervoer, instrumentenvervoer, kunstvervoer, machinetransport, ..

Bijvoorbeeld een piano verhuizen is niet evident, want een piano weegt al snel 400 kilo. Het verhuizen van een piano kunt u daarom best overlaten aan verhuizers met ervaring in deze materie.

Een piano is niet alleen heel zwaar, maar is ook zeer gevoelig aan temperatuursverschillen en schommelingen in de luchtvochtigheid. Vaak worden piano’s dan ook vervoerd in een speciale gewatteerde hoes en een luchtgeveerde verhuiswagen.

Hieronder vindt u een lijst van verhuisfirma's gespecialiseerd in speciaal transport. Hier een bedrijf van inschakelen kan u eventuele schade besparen. De specialisten hebben namelijk het juiste materiaal en de nodige ervaring.

Kies volgens locatie

Bedrijf in de kijker

ALGEMENE VERHUIZINGEN VERHUYSMANS
Onze verhuizers manipuleren en zekeren op de juiste manier uw product tot binnen bij de klant: Kluizen, piano's, plotters, automaten, fitness toestellen, glasproducten, waardevolle goederen.....
Mechelen
Baeken Verhuizingen
Onze professionele verhuizers regelen uw pianotransport vakkundig en tegen een betaalbare prijs. Buffet of vleugel, wij weten dat uw piano een speciale plaats heeft in uw hart en uw woning. Sinds meer dan 20 jaar houdt BAEKEN VERHUIZINGEN zich bezig met het verhuizen van piano?s. Door de jaren hee..
Turnhout
Vervoer Vrancken
Met speciale pianokarren, is een transport van buffet of vleugelpiano geen enkel probleem...
Hasselt
De Borger Verhuizingen
Het verhuisbedrijf is goed uitgerust voor het verhuizen van zware en/of delicate voorwerpen, zoals piano's, kluizen, machines enz. ..
Zele