Verhuisfirma Offertes

  • verhuislift

Verhuislift Antwerpen

Een lijst van bedrijven uit Antwerpen die je kunnen helpen met de verhuur van een verhuislift.

M&M Ladderliften & Verhuizingen
Wij hebben al jaren ervaring met ladderliften en verhuizingen...
Deurne en omstreken
Magnus Movers
Heeft u zelf vervoer maar geen manier om uw meubelen naar boven of beneden te krijgen? Of zijn er enkele stukken die niet langst de traphal naar boven of beneden geraken? Dan hebben wij voor U de perfecte oplossing! Een zeer moderne betrouwbare en stabiele ladderlift tot op het 8ste verdi..
Wilrijk en omstreken
moveMe verhuizingen
We hebben volgende types van liften : motorlift en opbouwlift. De motorlift kan tot ca. 27 meter hoogte (7e verdieping) en heeft een korte opbouwtijd. De opbouwlift bestaat uit aluminiumladders van ongeveer 2 meter. aaraan wordt een elektronische motor en een verhuisbak gehangen. Het laadvermogen..
Nijlen en omstreken
Van Goethem Gebr. nv
Onze ladderliften gaan van de eerste tot en met de tiende verdieping. ..
Wilrijk en omstreken
Van Poppel / Franciscus
VERHUIZINGEN IN BOOM EN RUPELSTREEK ALL UP AND DOWN Voor iedereen die zorgeloos wil verhuizen biedt Boomse Verhuizingen All Up And Down diverse verhuis services. Wij voeren verhuizingen uit voor zowel particulieren, als voor bedrijven. Als u wat te verhuizen, vervoeren of te transporteren heeft, ..
Boom en omstreken
All-Rent Gereedschapsverhuur nv
..
Hoboken en omstreken
Waastrans
Wij verhuizen moeiteloos goederen tot de 8ste verdieping. Ook als u iets hoger woont vormt dit geen enkel probleem. Zelfs grote stukken kunnen moeiteloos naar boven gebracht worden. De ladderlift wordt eveneens apart verhuurd met of zonder personeel. ..
Bornem en omstreken
Baeken Verhuizingen - Verhuisfirma en Verhuur Opslagruimte
BAEKEN VERHUIZINGEN staat ook in voor de verhuur van verhuisliften en ladderliften: via onze liftservice kunt u een ladderlift met professionele bediener huren. Wij hebben filialen in Antwerpen, Geel, Turnhout en Herentals.   ..
Turnhout en omstreken
Dockx Service Shop
In onze Dockx shop in Mechelen kan u terecht voor advies zodat uw verhuis op wieltjes loopt...
Mechelen en omstreken


Verhuisfirma Offertes