Verhuisfirma Offertes

Böcker Belgium

Verhuisliften

Al meer dan 50 jaar is Bocker uit de Westfalische Werne één van de grootste fabrikanten in de kraan- en lifttechniek. Hoogste betrouwbaarheid, moderne veiligheidsstandaarden en grote klanttevredenheid staan altijd bij Bocker voorop. Daarbij bieden de zes produktcategoriën met het motto "heffen  makkelijk gemaakt" voor elke inzet de passende machine.

Destijds begonnen met een kleine bouwlier, daaropvolgend krachtige tandheugelliften tot aan zeer sterke aluminium kranen met 6 ton hijslast, bent u bij ons aan het juiste adres. Ontdekt u de wereld van de Bocker groep. Ongetwijfeld hebben wij ook voor u de juiste transport oplossing.Liftservice

Nu al een legende

De ladder- en verhuisliften van de firma Bocker zijn al jarenlang geliefd bij arbeiders en transportbedrijven. Door de grondige fabricage en onverslijtbare onderdelen garanderen deze liften hoge betrouwbaarheid en een overtreffende duurzaamheid. Geen enkel ander merk machine heeft dit kunnen evenaren.

Door de ruime ervaring in de laddertechniek konden steeds weer nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen aan de klant worden doorgegeven. De techniek van de machines is uitgerijpt en wordt nog steeds door innovatieve ideeën voortgezet, om zodoende de liften te optimaliseren.

Ladderliften van Bocker zijn sinds jaren ondenkbare hulpen voor dakdekkers en voor alle andere vaklieden en bouwvakkers. Ook de sterke meubelliften zijn op grond van hun efficiëncy en betrouwbaarheid niet meer bij verhuizingen e.d. weg te denken.

Door de continue ontwikkeling van alle liften biedt Bocker een breed assortiment met diverse ladder- en meubelliften aan. Gecombineerd met hoogwaardig Bocker toebehoren zijn deze modellen voor elk transportprobleem moeiteloos inzetbaar.

Specialisaties van Böcker Belgium

 


3 commentaren

Alain Meersmans - een jaar geleden
Nous tenons à remercier l'équipe qui est venue nous livrer la grue sur le chantier; nous voudrions souligner leur professionnalisme et leur efficacité. Bravo :). Service efficace de la commande à la livraison. A.M SPRL
Sébastien Moonen - een jaar geleden
Je suis client Bocker depuis plus de 9 ans et suis très comptant du matériel et service Les Échelles Bocker demande peu d'entretien et un très bon rapport qualité prix .
Marc Macharis - een jaar geleden
Top service, vriendelijk onthaal en flexibele huurmogelijkheden.

Adres:
Aartselaar Aartselaar, 2630 Antwerpen, België
Tel:03 457 62 41
Openingsuren:
Maandag: 8:00 AM - 5:00 PM
Dinsdag: 8:00 AM - 5:00 PM
Woensdag: 8:00 AM - 5:00 PM
Donderdag: 8:00 AM - 5:00 PM
Vrijdag: 8:00 AM - 5:00 PM
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Verhuisfirma Offertes