• verhuislift

Verhuislift West-Vlaanderen

Een lijst van bedrijven uit West-Vlaanderen die je kunnen helpen met de verhuur van een verhuislift.

Stock-it
Huur onze verhuislift MET bediener en breng uw meubelen en te verhuizen stukken op een veilige en schadevrije manier naar beneden. De verhuislift reikt tot de 5de verdieping en kan tot 250kg laadvermogen aan. ..
Vlaanderen
CT- Liftservice Verhuizingen
Voor onze liftservice bedienen wij gans West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen Voor particulieren & zelfstandigen: salons, meubelen, ramen, deuren, glaswerk of andere zware lasten die niet via trap of binnenlift kunnen hebben wij onze mobiele liften beschikbaar van de 1ste tot 10e verdieping...
Blankenberge en omstreken
DVH Vervoer Bvba
Met onze verhuislift kunnen we al uw goederen tot op de vijfde verdieping brengen. Snel en efficiént uw goederen naar boven of beneden brengen. Of het nu voor een hele inboedel is of voor een nieuwe vaatwas, zitbank, slaapkamer, enz.? Geen risico op schade aan uw traphal, en niet onno..
Deerlijk en omstreken
Renier-Deforche ATFC bvba
6 verschillende meubelliften staan ter beschikking om uw kostbare goederen naar boven of beneden te brengen. Service en flexibiliteit is onze troef, meubelliften met bediening om vakkundige werken uit te voeren. ..
Izegem en omstreken


Verhuizingen Couvreur bvba
Couvreur te Roeselare (West-Vlaanderen) uw partner in verhuizingen! Zowel regionaal, nationaal en internationaal (alle Europese landen)...
Roeselare en omstreken
Verhuizingen Vandycke
Onze liften hebben een bereik van de 1ste tot en met de 18de verdieping. We beschikken eveneens over meubelliften mobiel op aanhanger waarmee we op moeilijk bereikbare plaatsen liftservice kunnen uitvoeren, zoals lage doorgangen, garages van appartementen, smalle paden,... ..
Gistel en omstreken
W Vanderstraeten Verhaeghe
Of het nu gaat om een verhuizing vanaf de 1ste of de 10e verdieping; u kunt gemakkelijk en snel de verhuisliften met een beschikbare hoogte van 38 meter bij uw verhuizing inzetten. Een verhuislift brengt uw goederen tot 300 kilo probleemloos omhoog en omlaag. Voor doe-het-zelf verhuizingen of het..
Bissegem en omstreken

Boels Verhuur N.V. Oostende
Verhuur van ladderliften, kastenverhuissets, verhuisdekens en verhuiskratten..
Oostende en omstreken
Huurland Brugge
Verhuur van verhuisliften, verhuisdekens en verhuiskarren..
Brugge en omstreken
Castelein Vervoer
Vlot verhuizen zoals u het wenst..
Veurne en omstreken